In 2019 kreeg Jandaan de kans om deel te nemen aan het inspirerende project “Blik naar Binnen”. Dit project, ge├»nitieerd door Stichting GremLem, Boekbindatelier Wim Gremmen en Museum Het Behouden Blik, bracht een diverse groep kunstenaars samen om hun creativiteit te uiten rond het thema “Blik naar Binnen”.

Jandaan’s bijdrage aan dit project was het ontwerpen van het logo. Door te spelen met typografie en vormgeving wilde Jandaan het concept van introspectie en zelfreflectie visueel uitbeelden.

Het logo van Jandaan heeft een rol gespeeld in het uitdragen van de boodschap van het project en blijft een herinnering aan de waarde van naar binnen kijken en de kunstenaar in onszelf ontdekken.

Het unieke verhaal achter het "Blik naar Binnen" project onthuld. Jandaan, in opdracht van Stichting GremLem en Boekbindatelier Wim Gremmen, gaf zijn eigen draai aan het logo, symbolisch voor innerlijke reflectie. Ondanks dat het project in 2019 plaatsvond, blijft het een bron van inspiratie voor introspectie en creativiteit. Kom meer te weten over de betekenis achter het logo en de boodschap van het project.

Wil je meer weten over het project “Blik naar Binnen” en de inspiratie achter het logo? Neem dan contact op met Jandaan voor een inspiratiesessie of om samen te werken aan jouw project.